1. Skyl rodfrugterne, og skær toppen af. Halvdelen af rodfrugterne skæres i stave, den anden halvdel skæres i tern af ca 1x1 cm.
2. Kog eddike, honning, peber og laurbær op og hæld det over ternene. Lad det trække i 12-24 timer.
3. Forvarm en ovn til 200 grader. Kom stavene på en bageplade og kom honning over dem. Drys med salt og peber og bag dem til de får farve. Vend rundt i stængerne, så de bliver bagt ens.
4. Skær rugbrødet i tern eller i skiver og steg det sprødt i smør på en pande. Drys til sidst med salt.
5. Anret salaten i en skål med friske urter.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.